Capadòcia fascinant

Capadòcia, el país de les meravelles situat just al centre de Turquia.

Capadòcia, localitzat a una hora d'Istanbul o Esmirna en avió, és una barreja extraordinària on es reuneixen l'esplendor artístic de la mare naturalesa i els il·limitats recursos humans, Capadòcia és un d'aquests llocs que cal experimentar un cop a la vida. Capadòcia està composta de capritxoses roques còniques, únics països ondulats, esplèndides sendes, misterioses ciutats subterrànies i les esglésies de pedra.

Descobreix l'itinerari que Mediviatges a preparat per a la Capadòcia, Istanbul i Ankara:

  • Dia 1, Istanbul

Arribada i trasllat a l'hotel.

  • Dia 2-4, Istanbul

Dia lliure per conèixer la ciutat amb possibilitat de realitzar excursions opcionals.

  • Dia 5, Ankara

Sortida amb destinació a Ankara, visita al Mausoleu d'Atatürk, fundador de la República Turca. Continuem cap al llac salat, segon més gran de Turquia.

  • Dia 6, Istambul-Capadòcia

Dia lliure per conèixer la ciutat amb possibilitat de fer una excursió opcional, i trasllat a l'aeroport per agafar el vol regular amb destinació Capadòcia.

  • Dia 6, Capadòcia

Visita de la regió Capadòcia, única que combina els capricis de la natura amb llocs de gran interès cultural. Començant per la vall de Dervent, conegut per la vall de les "xemeneies de fades", on la pedra erosionada pel vent i aigua sobre terreny volcànic ha donat lloc a un paisatge espectacular format per pics, cons i obeliscs. A continuació visitarem Özkonak, ciutat subterrània. Parada al taller de catifes i kilims. Prosseguirem a visitar el museu de Göreme que conserva un conjunt d'esglésies, capelles i monestirs, declarats Patrimoni de la Humanitat. A la tarda visita panoràmica de Uchisar i dels espectaculars paratges volcànics de Avcilar i Güvercinlik i admiraran una meravellosa vista panoràmica del castell d'Uchisar. Aturada en taller artesà de decoració i joies. A la nit opcionalment podran assistir a un espectacle de danses folklòriques turques.

  • Dia 7, Capadòcia

Sortida per veure les famoses "Tres vellezas de Urgup, on es poden veure les formacions rocoses en forma de fong i un panorama de la ciutat. Visitarem el petit i bonic poble de Ortahisar, que destaca pel seu castell que es va convertir en habitatges per als hititas.Por la tarda visitarem la vinya de Pasabag, on es troben les anomenades "Xemeneia de Fades". visitarem la vall de Cavusin, on les cases excavades a la falda d'un turó, presenten unes façanes fastuosam entre decorades. a la nit poden assistir a una cerimònia.

  • Dia 8, Capadòcia-Istanbul 

Trasllat a l'aeroport per tornar.

Dades bàsiques

Destí: Capadòcia,Istanbul

Sortides: del 26 d'abril al 25 d'octubre (divendres)

Preu: Des de 699€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Transrutas, amb domicili a Barcelona, carrer Casp 116, 3r (C.P.: 08013) C.I.F.: A08-452500. Títol GC2M

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 699€

Grans viatges,

Capadòcia fascinant

Veure oferta