Cap d'any a Viena

Dia 1, Espanya-Viena

  • Sortida amb destinació Viena. Temps lliure fins l'hora del trasllat a un restaurant típic on gaudiran d'un sopar de benvinguda.

Dia 2, Viena

  • Possibilitat d'assistir opcionalment a la Missa dels Nens Cantors a la Capella Imperial. Visitarem interiorment la Biblioteca Nacional, construïda per l'emperador Carles VI al segle XVIII en estil barroc, una de les més boniques del món. Continuarem per arribar fins a la Catedral de St.Stephan, construïda sobre les ruïnes d'una església romànica dedicada a Sant Esteve. Tarda lliure per assistir opcionalment a l'òpera.

Dia 3, Viena

  • Visita de la "Vida Modernista" amb guia local de parla hispana. Arribarem al Palau de Belvedere on es troba la major col·lecció del món de l'obra de Gustav Klimt. A la tarda retorn a Viena travessant la població de Grinzing.

Dia 4, Viena

  • Al matí visita visita de mig dia amb guia local de parla hispana per conèixer interiorment el superb edifici de l'Òpera de l'Estat, un dels millors teatres del món. Tarda lliure, us convidem a que es preparin per gaudir gaudir de l'última nit de l'any.

Dia 5, Viena-Espanya

  • Temps lliure fins el trasllat a l'aeroport de Viena. Sortida en vol a la destinació d'origen.

Dades bàsiques

Destí: Viena

Sortides: 28 de desembre

Preu: Des de 2.678€

Durada: 5 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.678€

Hivern, Nadal,

Cap d'any a Viena

Veure oferta