Aventura Jordana

Jordània permet descobrir enclavaments bíblics com la Muntanya Nebo, ciutats grecoromanes com Jerash, l'insòlit mar Mort, els castells dels croats, el desert de Wadi Rum, que va seduir a Lawrence d'Aràbia i la mítica ciutat de Petra, màxim exponent de la cultura nabatea.

 

Limita al Nord amb Síria, al nord-est amb l'Iraq, a l'est i sud amb el regne d'Aràbia Saudita, al sud-oest amb la mar Roja i l'oest amb el mar Mort, Israel i Palestina.

 

Descobreix l'itinerari per a Jordània (Ammam, Petra, Wadi Rum):

Dia 1, Espanya-Ammán

  • Sortida en vol amb destinació Amman. Arribada.

Dia 2, Amman-Ajlun-Jerash-Amman

  • Sortida per realitzar una visita al Castell de Ajlun. Continuarem a Jerash, una de les ciutats de la Decàpolis. Durant l'excursió, visitarem l'Arc de Triomf, la plaça ovalada, el card, la columnata, el Temple d'Afrodita, finalitzant en el teatre romà. Retorn a Amman.

Dia 3, Amman-Madaba-Monte Nebo-Umm Er Rassas-Petra

  • Sortida per fer la vista panoràmica de la ciutat d'Amman. Seguirem cap a Madaba per visitar l'Església Ortodoxa de Sant Jordi, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Continuarem cap a la Muntanya Nebo, per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort des de la muntanya. A la tarda, sortida cap a Petra, al camí visitarem Um Er Rassas, antic campament romà, amb vestigis romans, bizantí i de les primeres èpoques musulmanes.

Dia 4, Petra

  • Visita de dia complet a Petra la "Ciutat Rosa", capital dels nabateus. Coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca, el tresor, les tombes de colors, les tombes reials i el Monestir.

Dia 5, Petra-Petita Petra-Wadi Rum-Amman

  • Sortida cap a Al Beida, també conegut com La Petita Petra. Continuarem cap a Wadi Rum, arribada a l'desert de Lawrence d'Aràbia. En acabar la visita, ens dirigirem al campament.

Dia 6, Amman-Castell del Desert - Mar Mort - Amman

  • Sortida per visitar els castells del desert, fortalesa i pavellons de caça en l'època d'esplendor dels Omeyas. Trasllat al Mar Mort. Temps lliure.

Dia 7, Amman

  • Dia lliure.

Dia 8, Amman-España

  • Sortida en vol de tornada a Espanya.

 

 

Dades bàsiques

Destí: Jordània

Sortides: Diarias (excepto el viernes) del 10 de marzo al 15 de diciembre

Preu: Des de 1.315€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.315€

Grans viatges,

Aventura Jordana

Veure oferta