Aventura Jordana

Jordània permet descobrir enclavaments bíblics com la Muntanya Nebo, ciutats grecoromanes com Jerash, l'insòlit mar Mort, els castells dels croats, el desert de Wadi Rum, que va seduir a Lawrence d'Aràbia i la mítica ciutat de Petra, màxim exponent de la cultura nabatea.

 

Limita al Nord amb Síria, al nord-est amb l'Iraq, a l'est i sud amb el regne d'Aràbia Saudita, al sud-oest amb la mar Roja i l'oest amb el mar Mort, Israel i Palestina.

 

Descobreix l'itinerari per a Jordània (Ammam, Petra, Mar Mort):

 

  • Dia 1, Amman

Arribada i trasllat a l'hotel.

  • Dia 2, Amman-Petra

Visita de Madaba, la ciutat dels mosaics, des del cim Moisès contemplo la Terra Promesa. Passarem pel castell de Shobak, fortalesa de les Croades i continuació cap a la petita Petra.

  • Dia 3, Petra

Dia dedicat a la visita de la "ciutat rosa" de Petra, protegida per un cercle de impenetrables muntanyes, accessible únicament a través d'un estret canó conegut com el "Siq".

  • Dia 4, Petra-Wadi Rum

Sortida cap al desert de Wadi Rum, a bord de jeeps beduïns admirarem el seu paisatge lunar, únic al món i les seves espectaculars muntanyes de diferents tonalitats.

  • Dia 5, Wadi Rum-Aqaba

Convinguda sortida cap a Aqaba, estació turística del Mar Roig.

  • Dia 6, Mar Mort

Trasllat fins al Mar Mort, lloc de més baixa altitud del món. Tiuempo per gaudir de les seves aigües curatives, que posseeixen quatre vegades més quantitat de sal que la resta.

  • Dia 7, Mar Mort-Amman

Sortida cap a Jerash, l'antiga Gerasa roman, coneguda com la "Pompeia de l'Est", on admirarem les seves interessants ruïnes. Visita de la capital del Regne Hachemita de Jordània.

  • Dia 8, Amman

Trasllat a l'aeroport.

Dades bàsiques

Destí: Jordània

Sortides: del 4 de maig al 30 de juny (dissabte i diumenge)

Preu: Des de 1.184€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Transrutas, amb domicili a Barcelona, carrer Casp 116, 3r (C.P.: 08013) C.I.F.: A08-452500. Títol GC2M

Informa't ara gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.184€