Atenes, Mykonos i Santorini

Atenes, Mykonos i Santorini

Grècia és un país ple d'història i amb llocs com Atenes, Santorini i Mykonos de bellesa inigualable i un gran encant. Quina millor destinació per combinar un ric patrimoni monumental i platges paradisíaques, oi?

Atenes, ciutat cosmopolita, barreja de diferents cultures i gents que a través dels temps van deixar les empremtes. La visita d'Atenes per si sola és un motiu pel viatge a Grècia.Ens ofereix nombroses visites i llocs d'interès carregats d'història i mitologia. Atenes és la capital del món occidental, de la democràcia i l'esforç de l'ésser humà per comprendre el món.

 

Mykonos: Probablement la més famosa illa grega. Té un paisatge típicament ciclàdic. És àrida i està envoltada de magnífiques platges. Deu la seva fama a la bellesa de la seva capital, Chora, a les casetes blanques de passatges estrets i entranyables, així com a les nombroses platges de gran qualitat. És una illa molt visitada, amb una vida nocturna molt accentuada i boja. Gaudeix de fama per la llibertat de les preferències de cadascú generant un ambient festiu per a tots els gustos.

 

Santorini, és la joia de les Cyclades. És absolutament diferent de totes les illes Cyclades o qualsevol illa de l'Egeu. La seva configuració geològica li dóna aquesta bellesa salvatge i única. L'illa pren la forma actual després d'enfonsar-se la caldera de l'enorme volcà. La seva cabdal és el poble de Thira i el seu principal port el d'Athinios. El seu sòl principalment és volcànic. Habitada, almenys des del 3000 aC. de C. pels fenicis, té el seu apogeu del 2000 al 1600 a. de C., any que va interrompre el seu desenvolupament a causa de la tremenda i apocalíptica explosió del volcà. Hi ha una teoria, segons la qual, a Santorini va poder trobar-se la perduda Atlàntida. N'hi ha alguns que així ho afirmen. Als grecs, almenys, així els agrada creure-ho. Santorini és un poble mediterrani penjat sobre el penya-segat amb vistes a la Caldera i al mar Egeu.

Dades bàsiques

Destí: Atenes,Mykonos,Santorini

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 1.045€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.045€

Escapades romàntiques, Platges,

Atenes, Mykonos i Santorini

Veure oferta