A la recerca de SS.MM els Reis Mags

Dia 1, Barcelona-Ouarzazate-Boumalne Dades

  • Sortida des de Barcelona en vol directe amb destinació Ouarzazate. Un cop tinguem el nostre equipatge, sortirem amb Catario, Rastrillo y Pala , en vehicles 4x4 en direcció a Ouarzazate. Durant el trajecte farem una parada a la Kasbah d'Aït Ben Haddou, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, un dels llocs més bells del Marroc. Temps lliure per recórrer els estrets carrerons i nombroses botigues. Amb judicatari, Rastell i Pala continuem fins arribar a l'hotel a Boumalne Dades. On tindrem temps lliure per preparar-nos per al sopar de Cap d'Any.

Dia 2, Boumalne Dades-Boutaghrar-Ameskar-Gorges del Dades-Boumalne Dades

  • Amb judicatari, Rastell i Pala recorrerem l'Alt Atles Central, una regió muntanyosa que ofereix una varietat sorprenent de paisatges i colors, amb un protagonista clar: el M'Goun i els seus més de 4000 metres d'altitud. Passarem per autèntics poblats berebers com Boutaghrar i Amskar, on el temps sembla haver-se aturat.

Dia 3, Boumalne Dades-Gorges del Todra-Erfoud

  • Sortim per efectuar un recorregut per la ruta del sud, travessant paisatges de grans muntanyes i espectaculars vistes, per la Ruta de les Mil Kasbahs. Sortida cap a Tinerhir, per endinsar-nos en les famoses Gorges del Todra. Són reconegudes mundialment per ser un dels canons rocosos més espectaculars. La seva aigua és cristal·lina, fresca i neta.

Dia 4, Erfoud-Rissani-Erg Chebbi

  • Sortida per les pistes que avui recorren alguns ral·lis com el famós Ral·li Merzuga, fins arribar a les pedreres de fòssils on podrem trobar, amb les nostres pròpies mans, diferents tipus de fòssils de més de 360 ??milions d'anys. Continuem el nostre camí gaudint d'un meravellós paisatge, veurem com viuen els nòmades berbers. Arribarem a un oasi enmig del desert on gaudirem del dinar. Prosseguim el nostre camí, on farem un canvi dels nostres vehicles 4x4 pel vehicle de tracció animal més famós del desert, ¡els dromedaris! Ens endinsarem en les dunes i des de dalt d'elles podrem contemplar una posta de sol inoblidable. Seguim en dromedari fins al nostre campament de haimes, on passarem la nit com a autèntics nòmada

Dia 5, Erg Chebbi-Khamlia-Merdani-Mines M'Fis-Erfoud

  • Quan dorms al desert és recomanable matinar per caminar fins a dalt de la "Gran Duna" i veure la sortida del sol. Sortim en els nostres vehicles envoltant l'Erg per arribar al poble abandonat de Merdani, on habiten tan sols dues famílies. Seguirem fins arribar a les Mines de M'Fis. En l'actualitat estan pràcticament abandonades i només viuen unes poques famílies de miliars que treballen en un lloc de vigilància prop de la zona. Continuarem al poblat d'origen sudanès Khamlia, on els seus habitants ens obsequiaran amb les seves danses tradicionals i un te a la menta.

Dia 6, Erfoud-Vall Ziz-Errachidia-Barcelona

  • Sortida en direcció a l'aeroport, però abans d'arribar, no podem deixar de fer una parada panoràmica per admirar, des de dalt, l'impressionant palmerar de la Vall del Ziz Arribada a l'aeroport de Errachicia per sortir en vol de tornada a Barcelona.

Dades bàsiques

Destí: Marroc

Sortides: 31 de desembre

Preu: Des de 1.780 €

Durada: 6 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.780 €

Hivern, Nadal, Viatges en família,

A la recerca de SS.MM els Reis Mags

Veure oferta