Les millors destinacions per l’estiu

Mediviatges, Estiu, Grans Viatges, Fly&Drive

16 abr. 2024

S’apropa l’estiu, i hi ha poques coses que facin tanta il·lusió com preparar un viatge on puguem conèixer nous paisatges i cultures, passar temps de qualitat amb la parella, els amics o la família, viure aventures inoblidables o simplement gaudir d’un merescut període de descans. 

Et proposem diverses destinacions segons sigui el teu estil de viatge:

 

Grans Viatges 

1. Grans viatges

Hi ha experiències que s’han de fer un cop a la vida, perquè mai és tard per conèixer països llunyans o destinacions d’aventura. Aquest estiu pot ser l’ocasió de complir un somni que recordaràs per sempre, com ara:

  • La immensitat de paratges naturals de Namíbia, des de les dunes del desert fins a antigues ciutats colonials conegudes pels seus balnearis, incloent el parc natural d’Etosha, un dels més grans del món, on poder veure elefants, lleons, rinoceronts, zebres i girafes. 
  • Viatge combinat a Rio de Janeiro i Buenos Aires, les grans metròpolis de Sud-Amèrica, per conèixer aquestes cosmopolites capitals i els seus racons més emblemàtics, des dels boliches de tango a les platges de Copacabana, i amb visita a les cascades d’Iguazú.
  • Les grans planícies de l’Oest de Nord-Amèrica, on poder gaudir d’experiències ben cinematogràfiques com passejar entre els casinos de Las Vegas, recórrer el Grand Canyon o fer trekking a Yosemite. 

Viatges en família 

2. Viatges en família

Viatjar amb nens és divertit i, amb una bona planificació, també pot ser molt fàcil, ja que l’oferta de lleure infantil és impressionant a la majoria de destinacions preparades per al turisme familiar: 

  • Viatjar als Alps suïssos, on poder visitar els paisatges on es va ambientar la història de Heidi, jugar a divertits parcs de cordes i tobogans o veure els famosos i cristal·lins llacs de Zuric o Constança. 
  • Veure tortugues i quetzals a Costa Rica, paradís de la vida natural, als seus magnífics i exuberants paisatges plens de fauna i flora tropicals dels parcs de Tortuguero, Monteverde i Manuel Antonio. 
  • Conèixer Londres i els secrets de Hogwarts de la mà de Harry Potter, visitant també el pantanós món de Shreck i enlairant-se a la famosa roda del London Eye.

 

Parcs temàtics

3. Parcs temàtics

Quina millor garantia de diversió que viure una experiència immersiva en un món de fantasia? Els parcs temàtics són l’espai ideal per a l’esbargiment de grans i petits. 

  • Visita el Walt Disney Resort a Florida per endinsar-te en la màgia de tots els personatges animats de Disney, Pixar i Star Wars en un meravellós viatge al complex de parcs temàtics més gran del món.
  • Fes una escapada plena d’entretingudes activitats a Legoland i el Playmobil Fun Park, a Alemanya, on la diversió, l’entreteniment i l’aprenentatge van de la mà.
  • Coneix la selva Negra i gaudeix d’Europa Park, en un itinerari que et portarà des dels carrers medievals de Heidelberg i Estrasburg a les 13 muntanyes russes i les divertides 72 atraccions del parc temàtic dedicat a Europa. 

 

Fly&drive 

4. Fly & Drive

La millor manera de gaudir d’una destinació amb calma i profunditat és, sense dubte, recórrer-la en cotxe. Amb les opcions de Fly & Drive, podràs arribar a llocs  estimulants i atractius, i si vols, podem també fer qualsevol reserva de la teva ruta. 

  • Coneix Islàndia al teu aire i visita els seus espectaculars guèisers i cascades, així com les encantadores poblacions rurals i l’animació de Reykjavík. 
  • Canadà i els grans paisatges de la seva impressionat Costa Est són molt més abastables amb el teu propi cotxe, visitant ciutats tan vibrants com Toronto o Quebec i els paisatges i la fauna del parc d’Algonquin.
  • Sicília i la seva essència amb tota la comoditat, recorrent al teu ritme la història, el patrimoni i la gastronomia d’indrets com Palermo, Catània, Siracusa o Agrigento. 

 

Aprofita ara per planificar amb antelació les vacances estivals i gaudeix de tots els avantatges i les garanties que proporciona contractar un viatge amb una agència. A més, Mediviatges t’ofereix viatjar amb un assessorament especialitzat, un tracte personalitzat i proper i, per suposat, amb tota la seguretat. Hi ha un itinerari per a cada ocasió. Consulta la destinació que més t’interessi a Mediviatges.  

 

MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789